Detajet e prones

TRS-717-729 Shiten 2 Zetore te rinj

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Property ID : TRS-717-729

Shitje  

Shiten 2 Zetore te rinj.
Jane me sistem kamerash , elektronike dhe per cdo lloj sherbimesh( universale )
Cmimi nga 120.000 euro secili.
Zetor bubcap per pastrime.
Ngarkim – shkarkime etj.
Cmimi 18.000 euro.
Jane Marke gjernane.
Behen me nderrim me klering.

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme