Detajet e prones

TRS-915-263 Toke ne shitje ne rrugen e Rinasit - Tirane

Property ID : TRS-915-263

Shitje 120 Euro /m2 - Toka

Toke ne shitje ne rrugen e Rinasit.
Pozicionohet buze rruge.
Ka nje siperfaqe prej 5000 m2 e cila pozicionohet ne nje zone me studim te miratuar.
Kjo prone eshte e pershtatshme per biznese te ndryshme e cila perfshihet ne zonen Administrative dhe ate te Sherbimit me koeficent te shfrytezimit te siperfaqes 35% sipas studimit te miratuar.
Gjithashtu ne kete zone jane hapur dhe ushtrojne aktivitetin e tyre shume biznese te ndryshme sherbimi e prodhimi.
Ndodhet rreth 15 km larg qendres se Tiranes me akses te drejperdrejte ne autostraden Tirane-Durres.
Toka eshte e pajisur me certifikate pronesie te rregullt.

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme