Info Express Imobiliare

Gjeni pronat qe ju interesojne duke filluar nga apartamentet, bizneset , villat, tokat dhe informohuni mbi gjithe dinamike e tregut imobiliar ne Shqiperi.

Shitet toke ne Kamez

Toke ne shitje
100 Euro /m2 - Toka

Shitet toke ne Kamez Sip 20.000 m2 Zone rezidenciale banimi Kondicionet: KOeficent…

Me shume