Detajet e prones

Shitet Hotel ,Total 8 kate . - Tirane

Property ID : TRS-0474-207292

Shitje - Hotel

Shitet Hotel ,Total 8 kate .

Kati -1 parkim nentoke me siperfaqe 2930 m2

Kati 0 perfshin restorant , recepsion ,bar me  total  siperfaqe 1400 m2

Kati 1-  me siperfaqe 1700 m2

Kati 2- me siperfaqe  1000 m2

Kati 2 dhe ne vazhdim katet e tjera kane siperfaqe prej 1000 m2

Ndertim Total  siperfaqe 13.000 m2

140 Dhoma ne total

Ka akses ne rruge kryesore per parkim autobuzash  dhe akomodim klientesh.

Cmimi ne diskutim me pronaret .

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme