Detajet e prones

TRR-0618-1008 Jepet me qera hotel ne Shkoder - Shkoder

Property ID : TRR-0618-1008

Qera 4 Euro m2 - Hotel

Jepet me qera hotel ne Shkoder
Ka nje siperfaqe totale prej 900 m2
Ndertese e ndertuar dhe e hipotekuar ne vitin 2004
Eshte e organizuar ne 22 dhoma te mobiluara shum mire te cilat kane nje siperfaqe prej 30 m2 secila
2 salla nen toke te cilat kane nje siperfaqe 55 m2 secila
Ka aktualisht 10 tualete dhe 12 te gatshme per tu instaluar te secila dhome.
Ka oborr me nje siperfaqe prej 250 m2 i cili eshte i rrethuar (parking per 8 vetura apo mikrobuza)
Eshte i pajisur me panele diellore,tre fazore,kondicionere inverter.
Cmimi i qerase 4 euro/m2

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme