Detajet e prones

TRR-0618-1324 Jepen me qera zyra - Tirane

Property ID : TRR-0618-1324

Qera - zyra

Jepen me qera zyra
Ndodhen ne qender te Bllokut
Zyra te disponueshme nga kati i 1 deri ne katin e 12
Cmimet vijojne: nga kati i shtate e deri ne katin e dymbedhjete jane 12 euro per meter katror
Nga kati i gjashte deri te kati i trete jane 11 euro/m2
Kati i dyte qe eshte vetem nje siperfaqe prej 315 m2 esht 12 euro per meter katror.
Kurse kati i pare eshte ne total 1080 m2 dhe kushton 14 euro per meter katror.
Disponojme zyra sipas kerkeses se klientit.
Te gjitha cmimet e kane te perfshire dhe taksen edhe mirembajtjen

  • :
Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme