Detajet e prones

TRR-917-751Jepet me qera vila 3 kateshe te Rruga ”Fuat Dezhani” - Tirane

  • 4 - [1st floor] main entrance view.. stairs leading to 2nd floor.. on left dinning&kitchen door.. on right living room door.. at the far back bathroom
  • 5- [1st floor] dinning room (arch shows the connection to the kitchen)
  • 6- kitchen
  • 7- [1st floor] inside living room (facing door & window)
  • 8- [1st floor] living room (facing backdoor leading to balcony)
  • 9- [1st floor] bathroom
  • 10 - stairs leading to 2nd floor (lights on)
  • 12- [2nd floor] master bedroom & door to the backside balcony (backyard view)
  • 16- standing @ the stairs leading to the attic

Property ID : TRR-917-751

Qera - Vila

Jepet me qera vila 3 kateshe te Rruga ”Fuat Dezhani”
Vila ka akses dhe me rrugen kryesore.
Ka nje siperfaqe prej 1220 m2 nga te cilat:
Siperfaqa e objektit eshte 420 m2
ka nje oborre me nje siperfaqe prej 800 m2
Eshte vile shume e pershtatshme dhe per zyra.
Ka ngrohje qendrore,kondicioner ne cdo dhome dhe nga nje tualet per cdo kat.
Eshte i paisur me gjenerator.
Brenda haprires se oborrit ka kater vende parkingu

  • :
Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme