Detajet e prones

TRS-0518-959 Shiten apartamente te nje ndertese pese kateshe te Kopshti Botanik. - Tirane

 • 33
 • 34 - Copy
 • 35 - Copy
 • 36
 • 37 - Copy

Property ID : TRS-0518-959

Shitje 1,200 Euro m2 

Shiten apartamente te nje ndertese 5 kateshe nga te cilat.

2 kate jane parkime dhe  tre katet e tjera jane banim.

 • Kati perdhe jane parkime me qepen . cmimi 12.000-17.000 ne raport me siperfaqen.Hyrja e parkimeve eshte me porte me vete dhe pult.
 • Kati pare teknik (dyte banim) jane me cmim 850 euro m2 me siperfaqen e perbashket.
 • Kati dyte teknik ( treti banim) jane me cmim 950 euro m2 me siperfaqen e perbashket.
 • Kati I trete banim (katerti banim) jane me cmim 950 euro m2 me siperfaqen e perbashket.
 • Papafingot jane me cmim 1100 euro m2 per siperfaqen e perbashket dhe veranda eshte me 1\2 e cmimit te siperfaqes se brendshme. 550 euro m2.

Papafingot kane siperfaqe te pergjithme:

 • 9 m2 nga te cilat 112.63 sip neto,51.4 verande
 • 7 m2 nga te cilat 107 sip neto ,57.1 verande
 • 127 m2 nga te te cilat 112.6 sip neto,51.4 verande

Ndertimet jane teper Cilesore te standarteve europiane , me instalime ngrohje ftohje , fasadat jane me hidroizolim, pllaka qeramike kundra lagershtires , zhurmave dhe korozionit , ndodhen ne nje zone mjafte te gjelberuar  dhe te qete .

Cmimi i papafingove eshte 1100 euro /m2

 • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme