Detajet e prones

TRS-0618-1052 Shiten apartamente dhe dyqane - Tirane

Property ID : TRS-0618-1052

Shitje 800 Euro m2 - Apartamente 1+1, Apartamente 2+1, Apartamente 3+1

Shiten  apartamente dhe dyqane ne nje pallat te ri qe po ndertohet te Nene Tereza
Apartamente 1+1 2+1 3+1 me siperfaqe te ndryshme
Cmimi per apartamentet 800 euro/ m2
Cmimi per dyqane  1700 euro/ m2 

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme