Detajet e prones

TRS-0618-1072 Shitet toke ne sauk te vjeter - Tirane

Shitje 200 Euro m2 - Toka

Shitet toke ne sauk te vjeter
Siperfaqe prej 2900 m2
Eshte e rrethuar me mur me porte me vete
Eshte toke e sheshte , ka shume prane energjine elektrike dhe ujin , kanalizimet
E shtruar me asfalt deri te porta
Eshte zone e studiuar dhe e pershtatshme per ndertim vilash , toka ka dimesione 58 metra gjeresi me 50
Kuadrat shum i rregullt per ta shfrytezuar per ndertim
Cmimi 200 euro / m2 

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme