Detajet e prones

TRS-1017-778 Shitet truall 500m2 ne Kune ,Shengjin

Property ID : TRS-1017-778

Shitje 150,000 Euro - Toka

Shitet truall 500m2 ne Kune ,Shengjin
Toka ndodhet 100m larg detit .
Eshte e rrethuar me kolona dhe mure betoni me lartesi 1m.
Ka nje porte prej hekuri
Eshte me certifikate.
Eshte ne nje zone rezidenciale te fuksionarve te lart
Cmimi 150.000 dollare

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme