Detajet e prones

TRS-1017-806 Shiten Magazina ne autostraden Tirane-Durres - Tirane

Property ID : TRS-1017-806

Shitje - Magazine

Shiten magazina ne autostraden Tirane-Durres
Gjithsej jane 3 objekte ne nje sip trualli 3700m2 :
1.Kapanon me sip. 1093 m2. Ka nje lartesi prej 7 m, 2 m prej te cilave jane nentoke. Me tavan industrial.
2.Kapanon me sip. 370 m2. Lartesia eshte 6m.
3.Vile 3kateshe po brenda ketij ambjenti. Me sip ndertimi 294 m2.
Vila eshte e organizuar ne 2 kate zyra dhe 1 kat banim.
Siperfaqja totale e 3 objekteve 1757 m2.
Cmimi i shitjes 1 milion euro

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme