Detajet e prones

TRS-216-413 Truall ne shitje ne Rinas, prane Tirana Business Park - Tirane

Property ID : TRS-216-413

Okazione, Shitje 60 Euro /m2 - Toka

Okazion per 30 dite

Truall ne shitje ne Rinas, prane Tirana Business Park.
Me nje siperfaqe 4000 m2, me ball 71 m dhe gjatesi 57 m.
Ndodhet ne zonen me planifikim miks me keoficent shfrytezimi
35% te bazes deri ne 5 kate.
E pershtatshme per cdo lloj biznesi , per ndertim magazinash ,
hotele, fondacione, supermarkete etj.
Pozicionimi i kesaj prone ndodhet ne nje zone me nje zhvillim
urbanistik bashkekohor ku ne projektet afatshkurtra kalojne tramvaji, treni,
dhe levizja e pasagjereve Rinas-Bulevardi Zogu 1-re.
Distanca nga hyrja e aeroportit Nene Tereza 450 m.
Distanca nga Linja e Tramvajit e cila do kaloje nga Bulevardi i Ri ne Rinas dhe Durres 300 m
Avantazh i kesaj prone eshte pozicioni i saj prane Tirana Bussines Park ,
e cila mund te jepet me qera ose si aksioner per
kompanite e medha qe duan te ndertojne dhe te ushtrojne aktivitet ne kete zone.
Me hipoteke.
Cmimi 60 euro/m2

  • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme