Detajet e prones

TRS-317-648 Shitet vile 3 kateshe , objekt biznesi prane fakultetit te inxhinjerise - Tirane

  • 7
  • 19
  • 23
  • 24
  • 40

Property ID : TRS-317-648

Shitje 600,000 Euro - Vila

Shitet vile 3 kateshe , objekt biznesi prane fakultetit te inxhinjerise 
Vila ka nje siperfaqe ndertimi prej 500 m2 . Sip. e truallit eshte 300 m2. Sip. e njolles se ndertimit eshte 200 m2.
Baza e ndertimit eshte hedhur per 5 kate, nderkohe mund te shtohen edhe 2 kate te tjera pervecse atyre ekzistuesve, 2 kate kane nje sip prej 205 m2 secili ndersa kati i trete eshte loft. Eshte me hipoteke.
Shitet si objekt biznesi.
Momentalisht kati i pare eshte palester
Banka e ka vleresuar me 600.000.000 milion leke
Palestren mund ta mbaje me qera dhe vet pronari i objektit me nje kontrate 5 vjecare , 4000 euro/ muaji Eshte me punime cilesore, e shtruar me parket, me sistem ngrohje, me panele diellore.
nje palester me pajisje nga me te fundit ,ka nje klientel te rregullt.
Shitja mund te behet me keste brenda dy viteve , kesti i pare do te jete 200.000 dhe kestet e tjera brenda dy viteve.
Vleresimi qe ka bere banka prej 600.000.000 milion lekesh eshte vetem si ndertes por aty eshte investuar rreth 200.000 euro per ta zhvilluar si biznes , palester , bar -kafe Cmimi super Okazion !  me Banke  370.000 euro

  • :
Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme