Detajet e prones

TRS-417-663 Magazine ne shitje ne segmentin Tirane – Ndroq. - Tirane

Property ID : TRS-417-663

Shitje - Magazine

Magazine ne shitje ne ankand ne rrugen e Kavajes ne segmentin Tirane – Ndroq.
Eshte prone e bankes dhe shitja behet nepermjet zyres permbarimore.
Sip. e truallit eshte 4700 m2, sip e bazes se ndertimit eshte 2700 m2.
Sip totale e pasurise eshte 5200 m2.
Cmimi okazion.

  • :
Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme