Detajet e prones

TRS-817-751 Shitet vile 3 kateshe ne nje zone shum te mire , ne parkun e Linzes. - Tirane

 • Photo0503
 • 14 - Copy
 • b 2 - Copy
 • b 3 - Copy
 • b 4 - Copy
 • b 7 - Copy
 • in - Copy
 • j 4 - Copy
 • o 1 - Copy
 • o 2 - Copy
 • o 3 - Copy
 • p 3
 • p 4
 • p 5
 • Photo0474
 • Photo0479
 • Photo0490
 • Photo0495
 • Photo0500
 • Photo0501

Property ID : TRS-817-751

Shitje 380,000 Euro - Vila

Shitet vile 3 kateshe ne nje zone shum te mire , ne parkun e Linzes.
Treguesit teknike:
Siperfaqja e Truallit te sitemuar ka nje sip 1095 m2, prej te cilave:
Parkingu per 4 vetura dhe hajati kane nje sip. 140 m2
Oborri dhe kopeshti kane nje siperfaqe 955 m2.
Gjurma e nderteses ka nje sip. 191 m2.
Siperfaqja e ndertimit: sip. 535 m2
Kati perdhe- sip. 62 m2
Kati I pare – sip.229 m2
Kati I dyte – sip. 209 m2
Kati I trete (ne tarrace) – sip. 35 m2
Eshte edhe nje ambjent tjeter qe mund te sherbeje per punishte etj me sip. 50 m2.
Parkingu + Hajati me sip. 140 m2 parashikohet I rrethuar me vetrate.
Vila eshte akoma e paperfunduar me te gjitha punimet dhe nga perventivi qe eshte bere,
eshte parashikuar nje investim prej 65.000 euro.
Kati perdhe eshte pothuajse I perfunduar.
Ne komplet fasaden e jashtme te viles jane vendosur te gjitha dyert dhe dritaret.
Kati I pare jane vendosur vetem ndricimi led ne tavanin e varur, mungojne hidrosanitaret dhe dyert.
Kati I dyte, hapesira eshte e pandare me mure.
Jane bere te gjitha instalimet hidrosanitare, por pajisjet mungojne.
Kafazi I shkalleve eshte I veshur me plaka dhe ka hapesira per dekor.
Jane bere te gjitha instalimet elektrike me system trefazor dhe komplet kanalizimet dhe infrastruktura e jashtme.
Ka depozita dhe 1 panel solar ne tarrace per ngrohjen e ujit dhe tarraca eshte e rrethuar me zgara hekuri.
Vila eshte e pajisur me leje ndertimi dhe te gjitha dokumentat e pronesise.
Eshte e pershtatshme edhe per klinike psikologjike dhe azil pleqsh

Per siperfaqjen ne ndertim cmimi I shitjes eshte 480euro/m2=214.000 euro.
Per siperfaqjen e truallit te lire cmimi I shitjes 70 euro/m2=66.850 euro
Cmimi I shitjes total 280.850 euro.

 • :
Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme