Detajet e prones

TRS-917-765 -Shitet magazine ne autostraden Tirane -Durres. - Durres

 • Maga 5
 • Maga 10
 • Maga 12
 • Maga 14
 • Maga 15
 • Maga 18
 • Maga 21
 • Maga 22
 • Maga 25
 • Maga 27

Property ID : TRS-917-765

Shitje 850,000 Euro - Magazine

-Shitet magazine ne autostraden Tirane -Durres.
Magazina eshte e Re, e sapoperfunduar,e pajisur me certifikat.
ka nje siperfaqe prej 1220 m2.
Magazaina eshte ndertim bashkekohor me sistem fasade termoizoluese.
Rreth 350 m2 jane Ekspozite dhe pjesa tjeter Magazinim, Fabrike, Perpunim, etj.
Brenda ambienteve te Magazines gjenden rreth 100 m2 siperfaqe e shfrytezueshme per zyra dhe tualete funksionale
me uje e drita .
Ka nje Pozicion shume te favorshem ne lidhje me rruget e zonave perreth.
Ideale per tregeti, prodhim, magazinim etj.

Shitet se  bashku me makineri prodhimi  .

 • :

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme