Detajet e prones

VRS-617-001 Shitet toke ne Dhermi - Vlore

  • 5

Property ID : VRS-617-001

Shitje 120 Euro m2 - Toka

Shitet toke ne Dhermi.
Trualli ka nje sip. prej 850 m2 dhe eshte i ndare ne 2 pjese,
njera me sip 400 m2 dhe tjetra me sip 400 m2.
Cmimi 120 euro/m2

Te dhena specifike

Vendndodhja e Prones

Prona te ngjashme