Rreth Nesh

RealEstatePic


Që prej themelimit në vitin 2009 “Infoexpress Imobiliare e cila operon në fushën e shërbimit, koordinimit, ndërmjetësimit të bizneseve të ndryshme, pasurive të patundëshme, në ndërtim, turizëm bregdetar dhe malor, energjitik, infrastrukturë, etj. Si dhe krijon mundësi bashkëpunimi me kompanitë vendase dhe të huaja në të gjitha fushat ka punuar me përkushtim dhe profesionalizëm drejt shërbimit të klientit. Këto janë vlerat që vazhdojnë të jenë ende në qendër të filozofisë tonë të biznesit. Kompania jonë falë njohjes së mirë të tregut aktual si dhe të prespektivës së zhvillimit të zonave të ndryshme është një nga hartuesit e studimit për përcaktimin e hartës së vlerës së çmimit minimal fiskal të pronësisë.


Edhe nëse je blerës për herë të parë, apo je vetëm një hap larg nga shtëpia e ëndrrave të tua, dëshiron të investosh në pasuri të paluajtshme, apo të krijosh biznesin tënd, “Infoexpress” ofron shërbim me zyra në çdo zonë banimi dhe kudo ku bëhen investime të reja. Të gjitha pronat janë të standarteve të larta në treg dhe kanë shtrirje në të gjitha qytetet kryesore të vendit. Ekspertiza jonë mbi legjislacionin dhe proçedurat në lidhje me çdo transaksion të pasurive të paluajtshme e bën kompaninë tonë zgjedhjen e preferuar për çdo investitor vendas apo të huaj.

Stafi ynë me shtrije në të tërë Shqipërinë me idetë e tij krijuese jep në çdo kohë zgjidhje fitimprurëse për pronarët, blerësit, qiramarrësit dhe investitorët dhe mundëson kontrata të drejtpërdrejta me kompanitë e liçensuara për realizimin e ketyre projekteve në destinacionin e kërkuar.